KEDVES MINDENKI!

2017-ben Alapítványunk gazdagabb lett egy 8 személyes FORD kisbusszal.
A busz egyik ülése speciális, mozgássérült személy beemelésére is alkalmas. Ki is próbáltuk!
A kisbusz téli gumiabronccsal való felszerelését a Kecskeméti Rotary Club támogatta.
További képek a galériában.

K-J ZsoltKarácsonyi meglepetés!

2017-es év másik nagy beruházása egy kis hétvégi ház vétele Tiszakécskén (Kerekdombon). A kis ház még akadálymentesítésre vár, de utána 2birtokba lehet venni". Tagjaink és más érdeklődők számára is számos kikapcsolódási lehetőség van a közelben: kerekdombi felújított termálfürdő, a tiszakécskei termálfürdő, a szabadstrand, tiszai holtág horgászni, Tőserdő... és még Cserkeszőlő sincs messze.
Amint használható lesz, külön menüpontban fogjuk bemutatni kis házikónkat...

KJ ZSolt

Nem baj, hogy ha más vagy,
az Élet úgy is szép!
Nem baj, hogy ha más vagy,
az Ég mindig kék!
Különbözünk, nézz meg Engem!
Ez sem rontja el a kedvem!Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!Javasolt weboldalak DirectX letöltése ingyenesen most A directX nevű kiegészítő ingyenes letöltése Avast letöltése ingyen A legjobb ingyenes vírusírtó szoftver letöltése.Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, vagy egyszerűen csak kíváncsi programjainkra, esetleg építő jellegű észrevételed van a honlappal kapcsolatban, kérlek írj.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Keresés a honlapon
VTP pályázatok
2017.12.25.

Kecskemét helyi pályázatain a következő programokhoz nyertünk el támogatást: Lovas színház, Nyíregyházi kirándulás, sportnap, retro tábor, elsősegélynyújtó tanfolyam.
Ingatlan fejlesztés
2017.12.25.

A használatunkban lévő ingatlant tovább szépítjük, építjük. Tavasszal megkezdődik az akadálymentes mosdó kialakítása, az udvar "parkoló" részének térkövezése.
pályázatfigyelő
2010.08.30.