KEDVES MINDENKI!

Augusztus 15-től középpontban az iskolakezdés a MoFA Adományboltban!!

Iskolatáskák, tornazsákok, megkímélt irodaszerek, füzetborítók, óvodás és alsó tagozatos folyóiratok, iskolai formaruhák kaphatóak, amíg a készlet tart.

Az iskolai felszerelések mellett tovább folytatódik az íróasztal, számítógépes asztal akció.

Egyes bútorok helyhiány miatt csak fotón tekinthetőek meg.

Érdemes tehát gyakran visszalátogatni és szétnézni folyamatosan frissülő kínálatunkban.

Szeretettel Várjuk Vásárlóinkat!Szombaton lángospartival avattuk fel az egyhetes betonfelületünket, ahol kényelmesen elfértek a padok,asztalok és persze a vendégek.
Szerencsére a jó idő és a lángos varázsa meghozta tagjaink kedvét, és sokan összejöttünk.
A lángossütés nagymesterei Földiné Scheidt Zsóka és Dzrozdikné Ica voltak, Köszönjük!
Drozdik Viola Apukája a jóllakott társaság bátrabb tagjai részére lehetőséget biztosított egy nem mindennapi motor "kipróbálására". Köszönjük Imre!
(A képre kattintva megjeleníthető a partifotók albuma)
:)
Pécsi kirándulás

2016. április 30-május 01.-én kirándulni voltunk Pécsen és Siklóson.

Az utazást több egyeztetés is megelőzte, mégsem tudott mindenki eljönni tagjaink közül egyéb, halaszthatatlan elfoglaltság miatt. Őket kárpótolják majd a képek, amelyek hamarosan láthatóak is lesznek.
Első megállónk (miután már minden utas felszállt) Siklóson a várnál volt. A várban minden zugot bejártunk, bár voltak cseles akadálymentesített helyek, minden szegletébe a várnak nem jutottunk el a sok lépcső miatt. De amit láttunk csodálatos volt.
A várból rövid sétával jutottunk el Malkocs bég dzsámijához, ahová kalandos körülmények között, de minden kíváncsi szempár bejutott. Az épületben meghallgattuk dzsámi történetét, és fotókat is készítettünk.
A busszal közel 15 perces utazást követően érkeztünk meg Pécs belvárosához. A délutáni séta mindenkinek meghozta az étvágyát, amelyet a szálláshelyünk melletti étteremben fogyasztottunk el.
A nap végére lankadt a résztvevők aktivitása, de mégis a messze éjfél utánra nyúló beszélgetések alig akartak véget érni. Hajnali 1/2 3-ra aludni tért mindenki.
Másnap a reggelinél a velünk utazó gyerekek meglepetéssel készültek Anyák Napja alkalmából, amelyet csekély kedvességgel egészített ki alapítványunk.
A vasárnapi programban a székesegyház megtekintése és a Zsolnay negyed bejárása szerepelt. Az előző sajnos elmaradt, de a különleges porcelánok igazi kuriózumok voltak!
A hazaindulást, a felszállást a megeredő eső bonyolította egy kicsit, de végül senki nem ázott, fázott meg! :)
Remélem a velünk utazók közül senki nem bánta meg, hogy Alapítványunkkal tartott erre a tartalmas és szép hétvégére.
Jelzem, hogy már lehet tervezgetni, hogy következő utunk merre vezessen! Bécsi igény már van... ;)

Köszönjük minden alapítványi Önkéntesnek, Szülőnek és testvérnek, hogy önzetlen segítségükkel tartalmas programot sikerült megvalósítani!

A rendezvény fő támogatója Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata volt a Városi Támogatási Program keretében.
Az út közbeni szendvicsekről és üdítőről a Kecskeméti Református Konviktus gondoskodott! Köszönjük!

K-J ZsoltTisztelt Adózók!
Tisztelt Támogatók!

2015-ben a személyi jövedelemadó bevallások során az Alapítvány céljainak megvalósítására felajánlott 1%-ok összege 546.000 Ft volt!!
KÖSZÖNJÜK!

Az összeg önmagáért beszél! Minden kedves Önkéntesünknek, Szülőknek köszönjük közreműködését!

K-J Zsolt

Nem baj, hogy ha más vagy,
az Élet úgy is szép!
Nem baj, hogy ha más vagy,
az Ég mindig kék!
Különbözünk, nézz meg Engem!
Ez sem rontja el a kedvem!Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!Javasolt weboldalak DirectX letöltése ingyenesen most A directX nevű kiegészítő ingyenes letöltése Avast letöltése ingyen A legjobb ingyenes vírusírtó szoftver letöltése.Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, vagy egyszerűen csak kíváncsi programjainkra, esetleg építő jellegű észrevételed van a honlappal kapcsolatban, kérlek írj.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:


Keresés a honlapon
betonpróba!
2016.08.14.

Szombaton a lángospartin kipróbáltuk új betonunk teherbíró képességét, amely mindenki elégedettségére jól bírta a társaságot székestől, lángossal telített asztalostól.
Köszönjük a kivitelezők fáradtságos munkáját!
Mofa kirándulás Pécs-Siklós
pályázatfigyelő
2010.08.30.