KEDVES MINDENKI!

Köszönet és hála Minden Kedves Adományozónak, Vásárlónak és Önkéntes segítőnek, hogy a várva várt rámpa elkészült Adományboltunk bejáratához!

A lépcső most már nem lehet akadály azoknak akik kerekesszékkel, illetve babakocsival érkeznek.

Köszönjük a kivitelezési munkálatokat Mala Dénesnek!

Szeretettel Várjuk Vásárlóinkat!

K-J ZsoltSzombaton lángospartival avattuk fel az egyhetes betonfelületünket, ahol kényelmesen elfértek a padok,asztalok és persze a vendégek.
Szerencsére a jó idő és a lángos varázsa meghozta tagjaink kedvét, és sokan összejöttünk.
A lángossütés nagymesterei Földiné Scheidt Zsóka és Dzrozdikné Ica voltak, Köszönjük!
Drozdik Viola Apukája a jóllakott társaság bátrabb tagjai részére lehetőséget biztosított egy nem mindennapi motor "kipróbálására". Köszönjük Imre!
(A képre kattintva megjeleníthető a partifotók albuma)
:)
Pécsi kirándulás

2016. április 30-május 01.-én kirándulni voltunk Pécsen és Siklóson.

Az utazást több egyeztetés is megelőzte, mégsem tudott mindenki eljönni tagjaink közül egyéb, halaszthatatlan elfoglaltság miatt. Őket kárpótolják majd a képek, amelyek hamarosan láthatóak is lesznek.
Első megállónk (miután már minden utas felszállt) Siklóson a várnál volt. A várban minden zugot bejártunk, bár voltak cseles akadálymentesített helyek, minden szegletébe a várnak nem jutottunk el a sok lépcső miatt. De amit láttunk csodálatos volt.
A várból rövid sétával jutottunk el Malkocs bég dzsámijához, ahová kalandos körülmények között, de minden kíváncsi szempár bejutott. Az épületben meghallgattuk dzsámi történetét, és fotókat is készítettünk.
A busszal közel 15 perces utazást követően érkeztünk meg Pécs belvárosához. A délutáni séta mindenkinek meghozta az étvágyát, amelyet a szálláshelyünk melletti étteremben fogyasztottunk el.
A nap végére lankadt a résztvevők aktivitása, de mégis a messze éjfél utánra nyúló beszélgetések alig akartak véget érni. Hajnali 1/2 3-ra aludni tért mindenki.
Másnap a reggelinél a velünk utazó gyerekek meglepetéssel készültek Anyák Napja alkalmából, amelyet csekély kedvességgel egészített ki alapítványunk.
A vasárnapi programban a székesegyház megtekintése és a Zsolnay negyed bejárása szerepelt. Az előző sajnos elmaradt, de a különleges porcelánok igazi kuriózumok voltak!
A hazaindulást, a felszállást a megeredő eső bonyolította egy kicsit, de végül senki nem ázott, fázott meg! :)
Remélem a velünk utazók közül senki nem bánta meg, hogy Alapítványunkkal tartott erre a tartalmas és szép hétvégére.
Jelzem, hogy már lehet tervezgetni, hogy következő utunk merre vezessen! Bécsi igény már van... ;)

Köszönjük minden alapítványi Önkéntesnek, Szülőnek és testvérnek, hogy önzetlen segítségükkel tartalmas programot sikerült megvalósítani!

A rendezvény fő támogatója Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata volt a Városi Támogatási Program keretében.
Az út közbeni szendvicsekről és üdítőről a Kecskeméti Református Konviktus gondoskodott! Köszönjük!

K-J ZsoltTisztelt Adózók!
Tisztelt Támogatók!

2015-ben a személyi jövedelemadó bevallások során az Alapítvány céljainak megvalósítására felajánlott 1%-ok összege 546.000 Ft volt!!
KÖSZÖNJÜK!

Az összeg önmagáért beszél! Minden kedves Önkéntesünknek, Szülőknek köszönjük közreműködését!

K-J Zsolt

Nem baj, hogy ha más vagy,
az Élet úgy is szép!
Nem baj, hogy ha más vagy,
az Ég mindig kék!
Különbözünk, nézz meg Engem!
Ez sem rontja el a kedvem!Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!Javasolt weboldalak DirectX letöltése ingyenesen most A directX nevű kiegészítő ingyenes letöltése Avast letöltése ingyen A legjobb ingyenes vírusírtó szoftver letöltése.Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, vagy egyszerűen csak kíváncsi programjainkra, esetleg építő jellegű észrevételed van a honlappal kapcsolatban, kérlek írj.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:


Keresés a honlapon
Szeptemberi klub
2016.09.08.

Kedves Tagjaink és leendő Tagjaink!
A szeptemberi klub technikai okok miatt szeptember 17-én kerül megrendezésre, amelynek keretében Palacsinta-napot tartunk!
Tessék éhesnek lenni addigra!
betonpróba!
2016.08.14.

Szombaton a lángospartin kipróbáltuk új betonunk teherbíró képességét, amely mindenki elégedettségére jól bírta a társaságot székestől, lángossal telített asztalostól.
Köszönjük a kivitelezők fáradtságos munkáját!
Mofa kirándulás Pécs-Siklós
pályázatfigyelő
2010.08.30.